Városlista
2024. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2016. Január 09. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Visszafordult a Ryanair London-Budapest járata

Visszafordult a Ryanair London-Budapest járata

Visszafordult a Ryanair péntek délutáni London-Budapest 8445-ös járata - tájékoztatta a gép egyik utasa az MTI-t. A járat utasai azóta megérkeztek a Liszt Ferenc-repülőtérre.

Keszy-Harmath Zoltán - aki maga is pilóta - elmondta, hogy a Boeing 737-es a menetrend szerint 11.45-kor elindult London-Stanstedről, majd a francia partoknál visszafordult. Az utasok a londoni Stansted repülőtéren vártak új gépre.

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a Ryanair tájékoztatása alapján azt közölte az MTI-vel, hogy a gép - amely 15.10-kor érkezett volna Budapestre - műszaki okok miatt fordult vissza.

A Budapest Airport interneten közzétett járatinformációja szerint az érintett járat 17 óra 41 perckor leszállt Ferihegyen.

A Ryanair diszkont légitársaság az MTI megkeresésére közölte, egy lehetséges kisebb műszaki problémát jelző figyelmeztetőfény gyulladt ki a pilótafülkében, ezért fordult vissza a gép. Az utasokat a további késés elkerülése érdekében szállították át egy helyettesítő járatra - írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.