Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2018. Március 10. 09:38, szombat | Belföld
Forrás: mti

Halálos vonatgázolás történt Szatymaznál

Halálos vonatgázolás történt Szatymaznál

Pótlóbusz szállítja az utasokat szombaton délelőtt Szatymaz és Kistelek között, ahol korábban baleset történt - tájékoztatta az MTI-t a Mávinform.

Közlésük szerint a helyszínelés fél 12-ig ér véget. A baleset és az átszállások miatt 20-40 perccel nőhet a menetidő a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon délelőtt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem sokkal korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy Budapestről érkező személyvonat elsodort Szatymaz külterületén szombaton 9 körül egy nőt, aki a helyszínen meghalt.

Huber Krisztián főhadnagy közölte, az elsődleges adatok szerint egy gyalogost sodort el a Szegedre tartó szerelvény a Vilmaszállási megálló közelében, a nyílt vasúti pályán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné